Mannen met een druk leven: Laat je aanraken!

close photography of man lying on green hammock

Ben jij de man die altijd maar ‘aan’ staat? Die de druk van werk, gezin en sociale verplichtingen ervaart tot in zijn tenen?Dan is deze blog voor jou. Want er is iets wat je écht nodig hebt, naast die extra kop koffie of die sportsessie: een holistische massage.

Ik ben Alfred, 50 jaar oud en al meer dan 7 jaar holistisch massagetherapeut. Naast mijn werk als financieel controller, ervaar ik hoe krachtig aanraking kan zijn. Vooral voor mannen die altijd maar ‘doorgaan’.

Waarom massage voor jou?

  • Spanning loslaten: Massage helpt bij het verminderen van stress en spanning in je lichaam. Dit merk je niet alleen fysiek (minder spierpijn, betere doorbloeding), maar ook mentaal: je ervaart meer rust en helderheid.
  • Dieper ontspannen: Door de speciale massagetechnieken die ik gebruik, kom je in een diepere staat van ontspanning. Dit is iets wat je met yoga of meditatie lang niet altijd bereikt.
  • Betere lichaamsbewustzijn: Tijdens de massage ervaar je je lichaam op een nieuwe manier. Je leert waar je spanning vasthoudt en waar je aandacht nodig hebt. Meer hier lichaamsbewustzijn.
  • Meer energie: Een massage kan je energieniveau een flinke boost geven. Je voelt je fitter en vitaler, waardoor je de drukte van het leven beter aankan.
  • Verbinding met jezelf: In onze maatschappij zijn we vaak gericht op de buitenwereld. Massage brengt je terug naar binnen, waardoor je beter contact maakt met jezelf.

Speciaal voor mannen:

Mannen zijn vaak huiverig om een massage te nemen. Jammer, want juist voor hen is massage zo waardevol. Mannen ervaren stress en spanning vaak op een andere manier dan vrouwen. In mijn praktijk creëer ik een veilige en vertrouwde omgeving waar je je helemaal op je gemak voelt.

Mijn massages:

Ik ben gespecialiseerd in holistische massage. Dit betekent dat ik niet alleen je lichaam behandel, maar ook je geest en emoties. Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken, zoals haptische massage, klassieke ontspanning,bindweefselmassage, voetreflexzonetherapie, holistic pulsing en massages gericht op billen, buik, rug en bekken.

Ben je klaar om te ontspannen?

Maak dan vandaag nog een afspraak voor een holistische massage. Ervaar wat het kan doen voor jouw lichaam en geest.Je zult versteld staan van het effect!

Neem contact op!

P.S. Ik heb speciale kortingsacties voor mannen die voor het eerst een massage nemen. Informeer ernaar tijdens je afspraak.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *